pühapäev, 19. oktoober 2014

ELU III KORRUSEL

Kohe kleepsud külge, VEEL juhtmeid ja ... ja muud midagi. Vahi aknast välja kui ulatud nägema ja asi ants. Monitorilt nägid ise ka, kas süda ikka lööb ja kui lööb siis kui tihti ja milline on rütm (kui on rütm) ja isegi hapniku % nägin. Selle viimasega polnud muidugi kõik korras. Jälle seesama pudel voolikuga.

Nagu ikka, kui oled teise osakonda üle viidud, siis tuli mõne aja pärast arst, et tema on südamearst ja "teeme teid siis lõplikult terveks". Tundus, et saabki tervise korda ja koju ja tagasi tööle jne ... aga EI. Alguses väike palavik, mõne aja möödudes aga taaskord +40°C ja rohkem.

Muideks, selliseid +40°C ja üle palavikke kirja ei panda nii, nagu mina siin seda teen. Igal pool dokumentides on  > +39°C. Põhjus on vist selles, et kui pärast patsiendiga kohtusse jõutakse siis on alati hea öelda, et tegelikult oligi palavik +39,1°C ja mitte +42,5°C.

Kuna vereanalüüsid näitasid põletikku siis kahtlustati, et ikkagi tõsisem elukas, kui ainult SA (MRSA jne). Lisandus "vanco" (törts tõsisem AB). Hemoglobiin oli ka liiga madal, sain kolm kotti sooja verd õkva veeni.

Palavik endiselt  +40°C jaaa niii edasiiii ...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar