kolmapäev, 3. detsember 2014

ERINEVAD HAIGLAKÜLASTUSED, 2      TARTU, 4

Eelnevates postitustes kirjeldatud uuringud lõppesid  ... nagu tavaliselt ikka, tulemuste ülevaatusega ja koos patsiendiga läbiarutlemisest + uute sihtide seadmine. Nii on toimunud see mitu aastat põhjapoolses haiglas, kui loodate lugeda, et ka Tartus, siis eksite.

Tartus käivad asjad teistmoodi. Raha on vast märksõna. Kui eksin siis sry.

Tulemused vuristati ette ... uuriti siit sealt, et mis ise arvan ja siis pandi konkreetselt fakti ette:
kas edaspidi ka lihtsamad korralised uuringu AINUT ja ainult Tartus (ja paluks ka näiteks allkiri siia ja vot siia jne) jne või siis ... mind ei ole mõtet niimoodi survestada.

Vastus oli lihtne ja loogiline ja nende "arstide" vastus samamoodi "lihtne ja loogiline": rohkem uuringuid me ei tee, saate täna veel koju. Mina arst ei ole ja ei oma ka tõsiseltvõetavaid erialateadmisi, kas ja mida oleks arstid veel uurinud (mida põhjapoolne haigla polnud teinud?)?

Hilisemalt digiloost epikriisi lugedes ... no ma olen ju enamvähem täitsa terve inimene. Kaklus on läbi, pole mõtet enam rusikatega vehelda, Tartu! Pool aastat hiljem saabusid digiloosse ka siis uuringute vastused. Tõeline operatiivsus e-Eesti tingimustes, mingisugune avarii oli Tartus? No siis on arusaadav ...

Üldiselt oli Tartu kena, elu tundus poole aeglasem Tln-st, taksojuhid lõbusad, tavakodanikud suhtlemisaltimad. Väike viperus oli tagasisõidul tolle Lux Expressi bussiga, aga noh, kogu ettevõtmise osas 50% edukust on ka ju hea.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar