teisipäev, 18. veebruar 2020

2020 "Vanad tuuled" ehk MOTT
Ei imesta, et lõppeks see põhjapoolsem suuremat sorti haigla nö vahele jäi patsientide (üks lausa surnud kah) delikaatse info nuhkimisega. Ühe omamoodi populaarse ajakirjandusväljaande artikli kohaselt lausa üle 100 sama asutuse tegelast uurinud patsiendi infot: LINK

Jääb ainult üle imestada, et kas tolle asutuse tädi Terje (andmekaitse) teeb püsivalt tööluusi ja saab selle eest veel ka palka? Või siis vastupidi: tädi Terjel tööd nõnna palju, et ei jaksa äragi teha? See on see turumajandus: pakkumise ja nõudluse tasakaal, khm.

Ma vaatasin kah digiloo logiraamatust, kes mind siis uurinud on. No esmalt perearst, tema peabki. Kui ei uuriks, oleks jälle jama. Siis järgnesid perearsti nn toetav personal. Nendega sama lugu. Siis suuremate haiglate ja EMO-de tegelased ja assisteeriv personal, OK.

Ja siis lambist mingid suvalised pässid (ka sellest suuremast haiglast), kel pole minu arvates minu tervisega mingit pistmist. Saatsin emaili, et klge, rääkige mulle ka mida leidsite (äkki tuleb kasuks) ... vaikus. Ju siis häbenevad, et vahele jäid.
Mida sa ikka häbened, vasta ja teeme ehk koostööd.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar