reede, 14. veebruar 2020

2020 Uued tuuled
Aasta on alanud väga põnevalt. Hinga oma kopsudega, pole sulle aparaati jne vaja. Ja pealegi, varsti seadus muutub ja siis ei saa sa üldse aparaati, pohh kehtivast seadusest! Lausa Haigekassa arvamus (digikonteiner olemas). See on ikka täiesti hämmastav, kuidas maksumaksja rahakotti lüpsti ja lüpstakse erinevate meditsiiniseadmete soodustustega. Õnneks sattusin konkurendi jutule ja seal näidati näpuga otse ära ekraanilt, mis on minu hingamise ja aparaadiga valesti ja selgitati ka vajalikke muudatusi. Tegin aparaadile "salajases" menüüs settingute muudatused ja ütleme nii, et tunduvalt mugavam.

Teine eriarst: "kui Teile minu vigased epikriisid ei meeldi siis palun pöörduge teise eriarsti poole, mina oma epikriise muutma ei hakka!" Nu bljaad, nii ülbelt kohe maksumaksja raha eest mölisema? Epikriisidele on seaduseandja kehtestanud nõuded ja kui neid järgida ei soovi siis mine anna oma arsti diplom kooli tagasi!

Kolmas eriarst (seda oli juba ravi alguses aru saada, et selle inimese peas ka aju on ja midagi mõikab) rääkis nii huvitavat juttu, et endal hakkas ka huvitav, so ehk õnnestubki ravimite vahetamise ja kombineerimisega kõrvalnähtusid ... no vähemalt leevendada. Igatahes proovime ära.

Märtsis toimub ehk midagi väga põnevat, saab kogemuse võrra rikkamaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar