laupäev, 9. detsember 2017

UUED UURINGUD 2018 alguses

Elevuse tekitamiseks, millegi muu võimaliku tekitamiseks ja ei tea milleks veel, lihtsalt infoks, et jaanuar 2018 keskel läheb actioniks.

Esmalt: EHHO aparaadile olla uus soft peale installitud, pidi saama täiesti uusi asju mõõta/uurida.

Teiseks: maksaarst tahab mulle külje peale auku teha ja pisut minu maksa välja võtta. Pisut jäi segaseks, kes endokardiidi profülaktika peab eelnevalt läbi viima. Mul on selleks hunnik tablette välja kirjutatud, ju siis peab ikka ise sellega tegelema.
Lisaks tahab ta ka suu kaudu söögitoru abil kakamajanduse algusesse (makku) hiilida. Sarnast asja on südame suukaudse ultraheli uuringuga juba tehtud: vasakul küljel ja ilastad põrandale, kui keegi su söögitorus mingi kaabliga edasi-tagasi liigub. Lohutati, et neil peenem kaabel, kui seda on EHHO tegelastel. Selle uuringu tuimestus on üks kõige lahendamaid. Huvitav, kes mind pärast haiglast koju viib, kui ma uimasena kurgede keeles vannun ja uut poliitilist korda nõuan?

Ei hakanud uut postitust tegema, aga lähedasele tehti töövõime jne hindamine hämmastava kiirusega, alla kahe nädala. Üsna tõene hinnang oli kah.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar