reede, 7. detsember 2018

2018 detsember
Pikk paus postitustes tähendab tavaliselt seda, et exitus letalis  või siis ka seda, et huvitavaid sündmusi pole olnud. Samas võib see tähendada ka seda, et huvitavad sündmused alles hakkavad tulema. Nagu jõulud, aga mustades toonides. Halle varjundeid kahjuks ole.

Sai hakatud tegema ettevalmistusi 2019 kevadise puude ekspertiisi osas, so erinevad eriarstid oma uuringute epikriisidega jne ... aga uuringute aegasid kokku leppides võis täheldada üsnagi imestunut hääletooni:  "... et teile sobibki aeg ca 4 kuud järgmisel aastal"? Nigel on see, et pidigi telefoneerima, digilahendused on eestlaseid vist maha jätnud.

Kuidas suunata patsient tasulisele vastuvõtule? Väga lihtne!

Ärge vastake liikumispuudega patsiendi mitte ühelegi emailile! Isegi kui helistab siis ajage lõpmatuseni udu (kui patsient saab teada teie kabineti telefoninumbri, muidu ju üldine info nr)! Nii need "tagasikutsutavad" oma aastase perioodi (siis ei ole vaja saatekirja) maha magavadki ja siis edasi läheb vaja saatekirja. Aga selle peale ütleb saatekirja väljastaja, et ise ei saanud hakkama vastuvõtu aja saamisega, saa ise hakkama. Elik tasuline vastuvõtt.

Ja nüüd midagi imelikku, väga imelikku!
Ma sain oma haiguse järjekordse tüsistuse raviks ÜHE telefonikõne abil (ühe korra pandi lühidalt ka ootele, vaadake milline hoolitsus) aja konkreetsele arstile pea täpselt sellisesse perioodi, mis mulle sobib ja läheb kokku teiste eriarstide vastuvõttudega.

Jõulud vist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar