neljapäev, 22. detsember 2016

UUED LUBADUSED

Refereerides  Delfit:
" ... 2017. aasta riigieelarves suurendatakse tervishoiu rahastamist 10 miljoni euro võrra, millega tahetakse lühendada kardioloogias ja neuroloogias plaaniliste järjekordade pikkust neli korda.
... Lisarahaga plaanitakse suurendada kardioloogia ja neuroloogia operatsioonide arvu ning lühendada plaaniliste järjekordade maksimumpikkust neli korda – kaheksalt kuult kahele kuule. ... "

Iseenesest jõudu ja jaksu hr Toomasele, et teatud veresoonkonna probleemile ikka pihta saadi. Tea, kas mina ka oleks 8 kuud (vt sama artikkel) järjekorras oodates ellu jäänud? Ega vast mitte.

Kohe on detsembri lõpp 2016, perearsti retsepti alusel sain viimase(d) ravimi(d) ... oli vist mais 2016. Siiani reageering puudub. Ja mul on vaja iga päev vähemalt 5tk retseptiravimit!

Häid urne!

UUENDATUD: eile (02 jaanuar 2017) perearsti nr-l helistades ... tibutantsu diskotümps oli taustaks, uurisin, et mais soovisin retsepte ja siiani pole, et kas juhtus midagi. Oi te oleks tahtnud kuulda seda hämmeldunud hääletooni ... ega ei olnudki oma arst, aga täna hommikul vaadates retsepte siis lausa kaks lehekülge.
Minu arvates on ka täitsa normaalne, et helistab tundmatu inimene (kelle nimel ei ole isegi telefoninumber) ja siis arst kirjutab lihtsalt niisama kellelegi võib-olla kolmandale isikule (kusjuures viitsimata digiloost isegi suvist uut epikriisi lugema!) retseptiravimid välja!

2 kommentaari:

  1. Vaikus blogis on seetõttu, et midagi huvitavat ei ole toimunud.
    Ei, ma ei ole ära surnud :-P
    Pigem lausa igav, sest isegi mitte EMO-sse pole viidud / läinud.

    VastaKustuta