reede, 28. august 2015

2015 sügis EHHO, 2
Ei olnud osakond tühi remondiks elik müstikat (vist). EHHO tulemuste arutelu eel sai olukorda uuritud ja tundub, et endise personali kohvinurga asemel on nüüd patsientide puhkeruumi laiendatud.

Tulemustest endist kah: paigalseis. Selles suhtes paigalseis, et need ... ee ... mõõdud, suhted, jmt on samas olukorras, kui pool aastat tagasi. Kui ma ei eksi mälust siis juba pool aastat tagasi olid näidud nihkunud minimaalselt. Jäängi selle kriitilise cm mõõdu juurde kõlkuma?

Iseenesest head uudised.

Jäin mõtlema selles osas, et ... loogiline oleks, et meditsiinilise erihariduse saanud inimene ütleb oma patsiendile (nagu mina oma eriharidusega ütlen oma "patsiendile"), nüüd on asi selline, et tuleks lõigata, siis ... viimane mood on lasta kõike otsustada patsiendil. Paraku puudub enamus patsientidel erialane ettevalmistus. Ma saan aru sellest, kui pakutakse opi aega stiilis talvel on teie erialal niikuinii puhkus (ongi), aga et ... "saadame ankeedi kirurgile ja siis tema mingi a la poole aasta sees vaatab ja siis "eile õhtul" helistab, et venige kohale, homme vahetame kaks südameklappi ära".

Möhh?


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar